About Me

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool Ipabo in Amsterdam. Daarnaast heb ik altijd een passie gehad voor het schrijven van stukken over hetgeen mij bezighoudt. Eerst in de vorm van een dagboek, later via een blog.

SAM_0548 SAM_0546

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken op een kinderdagverblijf in Amsterdam. Hier heb ik gedurende een jaar gewerkt op de buitenschoolse opvang en een peutergroep. Ik heb een peuterproject mogen starten voor kinderen die binnen een halfjaar zouden starten in het basisonderwijs. Zie het maar als een voorbereiding op de kleuterschool. Ook heb ik tijdens mijn periode op het kdv verschillende cursussen mogen volgen, o.a. over de interactie met kinderen en ouders.

Gedurende het schooljaar 2013/2014 ben ik de  Master SEN opleiding tot gedragsspecialist gestart. Voor deze studie ben ik stage gaan lopen op een cluster 4 school, waar kinderen met psychiatrische stoornissen en ernstige gedragsproblemen onderwijs volgen. Ook heb ik invalwerk verricht in het regulier onderwijs.

Per 1 augustus 2014 werk ik fulltime op de plek waar ik stage liep, het cluster 4 ZMOK onderwijs. Mijn Masterdiploma heb ik inmiddels behaald. Daarnaast reis ik graag, ook om mij verder te ontwikkelen in mijn vak. Zo heb ik in Praag een Summer School gevolgd en in Beijing Chinese middelbare scholieren geholpen met hun ontwikkeling in de Engelse taal.  De combinatie van lesgeven, leren en reizen, maakt mijn leven tot een groot avontuur. Ik ben ambitieus en wil mijn kennis en ervaringen graag delen. Genieten is mijn motto!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s